Telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztést valósított meg az S és P 2004 Kft. Pellérd, Ipar u. 488/2 hrsz ingatlanán. Az Új Széchenyi Terv keretében elnyert 17 millió forintos támogatással új kétszintes irodaépület került kivitelezésre.

Az S és P 2004 Kft. építőipari tevékenység elvégzésére jött létre, főként generál kivitelezésre. Tevékenységét főként Pécs és térségében végzi. Kivitelezési munkái teljes magas és mélyépítési tevékenységet magába foglalja. Referenciái között szerepelnek többek olyan kivitelezési munkák, mint a Pécs-Lánc utcai Rendelőintézet fejlesztése, a Tamási beteg-ellátó központ felújítása, a Versend és Orfű Faluközpont felújítása, a Simonyi Károly Szakiskola és Szakközépiskola bővítése, a Pécsi Tudományegyetem arborétumának felújítása, a Pécsi Tudományegyetem BTK és TTK karok „D” épületének bővítése és felújítása, a pécsi Balokány-liget Pepita épületének felújítáa is.

A társaságunk pályázatott nyújtott be „Telephelyfejlesztés az S és P 2004 Kft.-nél” címmel az Új Széchenyi Terv, Dél-Dunántúli Operatív Program Telephelyfejlesztés című komponenséhez DDOP-1.1.1/D-12 felhívás keretében elérhető forrásra. Sikeres pályázat alapján 17.017.220 Ft-os támogatásával (DDOP-1.1.1/D-12-2013-0022) egy teljesen új épület kivitelezésére került sor. Az új irodaépület földszint (69,7 m2)+ emelet (66,5 m2) alapterülettel valósult meg.

A megrendelőink és vásárlóink megelégedettségének köszönhetően, fontos cégünk folyamatos fejlesztése.

Az S és P 2004 Kft. elsősorban építőipari generál kivitelezésre jött létre, a teljes magas- és mélyépítési feladatokat magában foglaló tevékenységi körrel. Eddigi megbízásainkat is főként ilyen típusú munkák végzése jellemzi.

Az évek során ez az alaptevékenység a vevői igények rugalmas kiszolgálása érdekében további kapcsolódó területek – pl. mérnöki tevékenység, szállítási feladatok, földmunkák – bevonásával bővült. A cégünk hitvallása szerint kiemelten fontos, a magas színvonalú minőség, a szakmai és pénzügyi lebonyolítás korrektségének biztosítása ügyfeleink számára.