Minőségpolitikánk

Az S és P 2004 Építőipari Kft. célja, hogy építőipari tevékenységét magas színvonalon, a megrendelői igényeket maximálisan figyelembe véve teljesítse.

Ennek elérése érdekében elkötelezettek vagyunk tevékenységünk folyamatos fejlesztése, a munkafolyamatok szervezettségének, a minőségi munkavégzés növelésének terén. A minőségi célok teljesítése érdekében bevezettük az ISO9001:2009 minőségirányítási rendszert.

    Fokozott figyelmet fordítunk
  • az építőipari tevékenységére vonatkozó minőségi, környezetvédelmi, valamint munka-, és egészségbiztonsági követelmények, jogszabályok, szabványok, műszaki előírások, és
  • a társaság által vállalt egyéb követelmények betartására,
  • a környezetvédelmi, valamint munka-, és egészségbiztonsági teljesítményünk folyamatos fejlesztésére.

Az S és P 2004 Építőipari Kft. vezetősége meghatározta a követelmények teljesítéséhez, valamint a minőség- és környezeti célok eléréséhez szükséges fő, illetve az azokat kiszolgáló és támogató folyamatokat. Az előállítás/szolgáltatási folyamatok tervezése összhangban áll a szervezet minőség- és környezetirányítási rendszerének követelményeivel és a tevékenységünk során alkalmazott dokumentációs rendszerbe illeszkedik, a meghatározott adatkezelés szerint.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az eddig gyűjtött tapasztalatainkra alapozottan, a helyi és átfogó környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve előre megtervezzük, illetve egy eljárásleírásban (ME-06) és egyéb utasításokban szabályozzuk a szolgáltatás minőségét közvetlenül befolyásoló szolgáltatási és ellenőrzési folyamatokat.