ÜDVÖZÖLJÜK AZ S ÉS P 2004 KFT. WEBOLDALÁN!

Társaságunk az S és P 2004 Kft. elsősorban építőipari generál kivitelezésre jött létre, a teljes magas- és mélyépítési feladatokat magában foglaló tevékenységi körrel. Eddigi megbízásainkat is főként ilyen típusú munkák végzése jellemzi.
Az évek során ez az alaptevékenység a vevői igények rugalmas kiszolgálása érdekében további kapcsolódó területek – pl. mérnöki tevékenység, szállítási feladatok, földmunkák – bevonásával bővült.
Vállalatunk két magyar tulajdonossal rendelkezik. A cégmenedzsmentet ellátó két ügyvezető jelenleg a cégcsoporton belül több mint 45 főt irányít. Cégünk legnagyobb mértékben saját, megbízható munkaerőt alkalmaz, de emellett ellenőrzött, minőségi munkát garantáló alvállalkozókat is foglalkoztat.

A minőség biztosítását, a szakmai és pénzügyi lebonyolítás korrektségét a tulajdonosok és cégünk meghatározó alkalmazottainak szakmai előélete  biztosítja. A társaságot Kovács Józsefné közgazdász és Sánta József magasépítő technikus ügyvezetők irányítják. Vállalkozásunk 2012 óta ISO9001, és ISO14001 környezetközpontú minőségirányítási tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az S és P 2004 Kft.  telephelye Pellérd, Ipar utca 3. alatt található, mely nem csak az anyagok, gépek, szerszámok tárolására szolgál, hanem a nagy munkahelyet igénylő munkafolyamatok (vasszerelés és különböző összeszerelő tevékenységek) céljára is.

Cégadatok:

  • S és P 2004 Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Cg.02-09-072542
  • Adószám: 14317251-2-02.
  • A cég fióktelepe: 7831 Pellérd, Ipar u. 3.
  • A cég tevékenysége: 4120 '08   Lakó- és nem lakó épület építése

Alkalmazottak száma: 45 fő